WIJ GEBRUIKEN PRODUCTEN VAN MERKEN MET DE HOOGSTE KWALITEIT

ONTDEK HET ZELF!

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk. Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Zij ondersteunen ons als schoonheidsspecialisten met alle kennis over huidproblemen, producten, ingrediƫnten en behandelingen.

De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediƫnten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van concurrenten.

Naast de prijs en goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van eindgebruikers. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform van de strenge normen van de Europese Unie. De producten van Golden Rose Cosmetics zijn zeer aangenaam bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt.Kenmerken van Golden Rose Cosmetics

  • Hoge kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Hypoallergeen
  • Betaalbare prijzen