WIJ GEBRUIKEN PRODUCTEN VAN MERKEN MET DE HOOGSTE KWALITEIT

ONTDEK HET ZELF!

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Onze doelstelling is om jou bewust te maken van je huid en je keuzes. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid hebben wij bewuste keuzes gemaakt.
Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid ons uitgangspunt.

Met deze visie bouwen we samen met jou aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Door verschillende factoren kan de huid uit balans raken. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen werken we met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – cosmeceuticals – en ontwikkelen we onze producten volgens het NO-label. Dit betekent dat we constant zoeken naar de fijnste natuurlijke ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren we met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen.

Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging.
Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van concurrenten.
Naast de prijs en goede kwaliteit van zijn product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van eindgebruikers. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform van de strenge normen van de Europese Unie. De producten van Golden Rose Cosmetics zijn zeer aangenaam bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt.Kenmerken van Golden Rose Cosmetics
  • Hoge kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Hypoallergeen
  • Betaalbare prijzen