SKIN FOR SKIN

Skin for Skin is een supplement wat echt ‘Made in Holland’ is. De capsules bestaan uit viscollageen en vitamine C. In ons lichaam bestaat 30% van de eiwitten uit collageen, het is het meest voorkomende eiwit ter wereld! Het collageen zit niet alleen in onze huid, maar ook in de gewrichten en zelfs organen. Daarnaast zorgt collageen ervoor dat onze huid stevig blijft. Als je de 20 of 25 eenmaal gepasseerd bent gaat je lichaam minder collageen aanmaken, sterker nog de hoeveelheid neemt af. Dat is geen goed nieuws voor de huid! Daarom is het belangrijk om het collageen goed op peil te houden.

De collageen die je binnen wil krijgen moet geen ongewenste toevoegingen hebben, dan krijg je namelijk de natuurlijke vorm van collageen binnen. Nog mooier is het als deze collageen uit een natuurlijke bron wordt gewonnen. Het natuurlijke collageen van de mens komt het meest overeen met viscollageen.

Daarom wordt Skin for Skin collageen geëxtraheerd uit verse vis en omgezet in poeder, zo kan er een krachtige dosis van worden gemaakt. Deze collageen is een krachtig en natuurlijk voedingssupplement, het verstevigt je huid en geeft een boost aan haar en nagels. Skin for Skin wordt verpakt per 60 capsules, in een handige verpakking. Zo kan je met de verpakking 2 maanden vooruit, de aanbevolen inname is 1 capsule per dag. Na deze twee maanden ga je de eerste resultaten ook zeker zien! Voor meer informatie en voordelen kun je een kijkje nemen op www.skinforskin.nl

Geinteresseerd in de producten van Skin for Skin? Ze zijn verkrijgbaar bij mij in de salon.
Neem contact op voor meer informatie!