header-mint

Speciale Behandelingen

Brilliant vitamine e Behandeling

Reiniging, peeling/lysing, verwijderen van onzuiverheden, harsen of epileren wenkbrauwen, Jojoba & Vitamine E vitalizer ampul, Brilliant lifting masker, Brilliant 24-uurs crème.
Voor de rijpere huid, en de huid die om meer aandacht vraagt is er de Brilliant serie, verrijkt met vitamine E. Dit huidtype is vaak zeer gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou, maar ook voor zeep en alcohol. De huid vertoont vaak verwijdingen van de oppervlakkige haarvaatjes, de zogenaamde teleangiëctasieën. Deze verwijde haarvaten schemeren als fijne rode draadjes door de huid heen en dienen zeer goed beschermd te worden. Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking zal de huid weer stevig en elastisch worden.

Voor wie is deze behandeling?
De Brilliant Vitamine E behandeling is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt

Wat doen wij tijdens deze behandeling?
Reiniging
Peeling/lysing
Verwijderen van onzuiverheden
Harsen of epileren wenkbrauwen
Jojoba & Vitamine E vitalizer ampul
Brilliant lifting masker
Brilliant 24-uurs crème

Wat kost deze behandeling?
De kosten voor de Brilliant Vitamine E behandeling zijn €51,00

Farorisan fruitzuur behandeling

Reiniging, peeling/lysing, verwijderen van onzuiverheden, harsen of epileren wenkbrauwen, lifting gelee royal ampul, Farorisan masker, Farorisan 24-uurs crème.
De Farorisan serie is specifiek bedoeld voor de rijpere, vale huid welke hier en daar wat verstoppingen vertoont bijvoorbeeld door hormonale factoren. De fruitzuren in deze producten verbeteren de huidconditie en hydratatie. Celvernieuwing wordt gestimuleerd waardoor onderhuidse verstoppingen sneller opgeheven worden.

Voor wie is deze behandeling?
De Farorisan Fruitzuur behandeling is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid en de vale huid welke hier en daar wat verstoppingen vertoont.

Wat doen wij tijdens deze behandeling?
Reiniging
Peeling/lysing
Verwijderen van onzuiverheden
Harsen of epileren wenkbrauwen
Lifting gelee royal ampul
Farorisan masker
Farorisan 24-uurs crème

Wat kost deze behandeling?
De kosten voor de Farorisan Fruitzuur behandeling zijn €51,00

Active-age anti rides behandeling

Reiniging, peeling/lysing, verwijderen van onzuiverheden, harsen of epileren wenkbrauwen, multi hydrovital ampul, Kaviaar vliesmasker, Active-age anti rides hydraterende 24-uurs crème.
Deze ceramide lijn is specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige, rijpere huid. Naarmate men ouder wordt verslapt de huidstructuur en de huid vertoont grovere plooien, waardoor er rimpels gaan ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover, de hoornlaag wordt craquelé waardoor er vochttekort ontstaat. De ceramides welke in deze producten zitten verwerkt zijn huideigen waardoor ze door kunnen dringen tot in de diepere huidlagen en hierdoor intensief kunnen werken op bovengenoemde punten.

Voor wie is deze behandeling?
De Active-age anti rides behandeling is speciaal ontwikkeld voor de droge/gevoelige, rijpere huid.

Wat doen wij tijdens deze behandeling?
Reiniging
Peeling/lysing
Verwijderen van onzuiverheden
Harsen of epileren wenkbrauwen
Multi hydrovital ampul
Kaviaar vliesmasker
Active-age anti rides hydraterende 24-uurs crème

Wat kost deze behandeling?
De kosten voor de Active-age anti rides behandeling zijn €66,50

Vitamine C spa lift-off behandeling

Reiniging, peeling/lysing, verwijderen van onzuiverheden, harsen of epileren wenkbrauwen, vitamin repair complex ampul, spa vitamine C lift-off masker, multi hydrovital ampul, vitamine C 24-uurs crème
Vitaminen hebben een stimulerende werking in de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C heeft een veelheid aan invloeden op de biochemische huishouding en werking in de huid. Vitamine C werkt als anti-oxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen die gegenereerd worden, vooral door zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd. Hiermee geeft het de huid meer flexibiliteit en kracht. Vitamine C gaat de overmatige vorming van melanine tegen. Melanine is het donkere pigment in de huid, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ouderdomsvlekken.

Wat doen wij tijdens deze behandeling?

Reiniging
Peeling/lysing
Verwijderen van onzuiverheden
Harsen of epileren wenkbrauwen
Vitamin repair complex ampul
Spa vitamine C lift-off masker
Multi hydrovital ampul
Vitamine C 24-uurs crème

Wat kost deze behandeling?
De kosten voor de Vitamine C spa lift-off behandeling zijn € 62,00

Lanèche glycopeel kuur

Een gezonde, mooie, jonge huid. Dat is wat we allemaal willen. Stralend eruit zien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden en littekens.
Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord.
Een peeling kan worden toegepast in een milde vorm. Dan wordt er gesproken over een mechanische peeling. Een mechanische peeling kennen we allemaal. We brengen een product aan met met bijvoorbeeld kleine schurende deeltjes en bewegen daaroverheen met rustige roterende bewegingen. Hierdoor worden de dode huidcellen op milde wijze verwijderd.Er bestaan ook intensievere vormen van peelen, dan spreekt men over chemische peelings. Ook dan wordt er een product opgebracht, maar dit product heeft als doel om niet alleen dode huidcellen te verwijderen, maar er wordt dan ook zelfs een dun huidlaagje verwijderd. We gaan als het ware de huid opzettelijk beschadigen, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord, hierdoor wordt de huid enorm gestimuleerd.

De kuur:
Aankoop producten voor thuisgebruik: € 60,00
(Skin Recovering Serum + factor 50)
De glycopeel kuur bestaat uit 6 behandelingen:
1e behandeling – Gratis
2e behandeling- € 50,00
3e behandeling- € 50,00
4e behandeling- € 50,00
5e behandeling- € 50,00
6e behandeling- € 50,00